Církev s tradičním křesťanským učením v netradičním kabátu...

Ласкаво просимо до нашої церкви!

275906521_385020623130130_496831771694076767_n

Ми є чеською церквою, але попри це ми відкриті для людей усіх національностей.
Якщо Ви говорите російською або українською мовами і хотіли б відвідати наші збори, то у нас для Вас приємна новина: у церкві є люди, які говорять російською та українською мовами. Вони допоможуть Вам: переведуть проповідь та поспілкуються з Вами. Ви можете зв'язатися з нами також і електронною поштою, ми будемо цьому дуже раді.
Так само ми будемо раді гостям, що розмовляють німецькою та англійською мовами.
Забезпечити переклад всього нашого сайту, на жаль, поки не можемо, але хочемо запросити Вас переглянути фотографії, які, як ми думаємо, не потребують перекладу. Основну інформацію про нас Ви можете прочитати нижче.

Хто ми?

Наша помісна церква належить до офіційно зареєстрованого Об'єднання Апостольських Церков Християн Віри Євангельської П'ятидесятників (подібного до Асамблеї Божої) і у зв'язку з цим, ми, маємо право, реєструвати церковні шлюби, викладати в школах Біблійне християнське вчення, служити нужденним і тюрмам.
З часу виникнення Апостольської Церкви в Чеській Республіці минуло вже 110 років. Апостольська Церква має багаті духовні традиції.
Наша помісна церква була заснована Станіславом та Іриною Гарт у місті Ліберець у 2004 році. Вони переїхали сюди, щоб розпочати роботу, засновану на Божому покликанні.
Сьогодні ми бачимо постійне зростання нашої помісної церкви та її вплив на навколишній світ. Кількість людей, які більш-менш регулярно відвідують церкву зараз близько 100 людей.

Z oslavy 5. výročí sboru

(Зі святкування 5-річчя заснування церкви)

Розклад наших зборів

Запрошуємо Вас відвідати основні збори, які відбуваються у неділю о 16.00.
Адреса та картку можна знайти у "Контакті".
Під час Богослужби відбувається служіння дітям (для двох вікових категорій) та служіння для молоді.


Євангелізація

Проводимо регулярні євангелізації на вулиці;
безперервно друкуємо та роздаємо брошури та трактати;
євангелізація, яку проводимо безпосередньо всередині церкви, включає перегляд фільмів, великодні та різдвяні збори та лекції.
Ми хочемо, щоб усі, хто вперше відвідає Богослужбу в нашій церкві, потрапили в дружню атмосферу та розуміння того, що відбувається на зборах.

Місія

Наша церква підтримує місіонерську роботу CFAN Ріхарда Бонке « Нагодувати голодних» та Nehemii регулярні щомісячні підтримки.
Церква підтримує й інші програми разовими дарами та пожертвуваннями.

Як стати християнином?

Християнином ніхто не народжується, ним стають і це особисте рішення кожної людини.
А як щодо цього Ви?


1. Християнство не є якоюсь сімейною традицією.
Насправді християнство прийшло з Біблії і в центрі його особистість Ісуса Христа.
Ісус не закликав до релігійних війн, Він не був відірваний від реальності. Навпаки, Ісус був одним із нас, розумів людей, бо добре їх знав.


2. Народжений християнин-це людина, життя якої при особистій зустрічі з Богом повністю змінилося. Зміни надходять від особистих стосунків людини і Бога, а не від приналежності до якоїсь конкретної церкви.


3. Бог Вас любить. У Нього для Вашого життя є гарний та досконалий план. У Бозі відкривається можливість розпочати все спочатку.


4. Від Бога нас відділяє лише наш гріх. Корінням гріха є не просто погані справи і вчинки, це лише наслідок, а наше ставлення в серці: «Мені Бог не потрібен, навіть якби Він і існував».


5. Цю прірву усунув Ісус. Не маючи за собою жодної провини, Він помер за наші гріхи на хресті, зробивши цим великий подвиг любові в історії людства.


6. Християнином я стаю, коли особисто приймаю досконалу жертву Ісуса Христа (це не відбувається автоматично для всіх, Його жертву треба прийняти особисто). Проголосивши Ісуса Христа Господом свого життя, я вірою приймаю Його смерть, поховання та воскресіння з мертвих. Віра в серці (наш розум не може прийняти це, як не може зрозуміти «де закінчується всесвіт?»)


7. Молитва віри (приклад):


«Господи Ісусе, я зараз приходжу до Тебе. Дякую Тобі за те, що приймаєш мене. Вибач мені всі мої гріхи, які я коли-небудь скоїв і за те, що весь цей час жив без Тебе. Я закликаю Тебе, увійди в моє серце і будь Господом мого життя. Я приймаю Тебе, Ісусе, Спасителем і Господом мого життя. Амінь».


Що допоможе Вашому духовному зростанню?
а) щоденне читання Біблії
(рекомендуємо: почати читати Новий Заповіт-Євангеліє від Іоанна і до книги Об'явлення),

б) розмова-молитва з Богом (своїми словами),

в) відвідування християнських зборів та спілкування з віруючими. Будемо дуже раді, якщо Ви знайдете Церкву, яка стане Вашим духовним будинком.